Konkurs.ro

Castiga un laptop Fujitsu Siemens Pi 3525 T3200

Concurs comunitatea Lipa - Laptop Fujitsu Siemens

Publicat: 16 ianuarie 2009Expirat
2.7 (146 voturi)

Premii

un laptop Fujitsu Siemens Pi 3525 T3200

Detalii premii

Mai multe detalii despre laptop Fujitsu Siemens Pi 3523 T3200

Cum participi

1. Creeaza-ti un cont pe Lipa.ro (click aici)
  2. Invita-ti toti prietenii sa te voteze

Perioada concurs

5 ianuarie 2009 — 1 martie 2009

Descriere

Categorii

Concursuri similare active

Comentarii (125)

Conecteaza-te pentru a lasa un comentariu.

U

utu

2 martie 2009

Eu vreau sa imi fie scoasa de pe accesta postare integral adresa e dreptul meu si nu aveti dreptul sa imi folositi nici chear partial datele personale nu ma faceti sa ma supar

?

2 martie 2009

"Orice lucru care incepe bine se sfirseste prost. Orice lucru care incepe prost se sfirseste si mai prost".

?

1 martie 2009

Nu mai fiti chiar atat de egoisti mai ales ca maine intram in post. Poate au si ei nevoie de bani si de laptop-ul pe care nu l-au avut niciodata. Eu zic ca ar fi frumos din partea noastra sa ne rugam pt. ei (pt ca merita). Ce sa isi cumpere de banii castigati de pe urma noastra pana la paste? Lumanari?

K

konkurs

1 martie 2009

Adresele de mail au fost partial ascunse. Indiferent de acuzele care se aduc acestor utilizatori, publicarea datelor lor personale (in acest caz adresa de email) este ilegala, fara acordul respectivielor persoane.

U

utu

1 martie 2009

Auziti domnilor admini de ce imi dati publica adresa mea de mail Cine va permis accest lucru cer accestui sait sa imi trimita pe mail datele dumnevostra si o sa va chem in instanta si scot eu mai mult decat un laptop/.

F

fernando82ro

1 martie 2009

F

fernando82ro

1 martie 2009

Si inca ceva cine vo permis sa dati adresele accelor utilizatori pe mail Le puteti explica?

F

fernando82ro

1 martie 2009

Auzi domnule forumro iti explic eu cum sau dat 10 voturi pe minut De pe ip dinamic de la 3 pc-uri dai chear mai mult Dar problema este ca dumneavostra nu ati spus in regulament ca nu se poate vota de pe Ip dinamic Deci????? Cred ca ati inteles si daca spuneti ca sunt aceasi persona eu zic ca puteti sa ii verificati poate nu este chear asa dar as baga mana in foc ca sunt 3 persoane una este duplanty descalificata alta este sotul iei cea ce nu cred ca nu e voie sa participe sot sotie iar cel cu denisa nu stiu care e legatura dar sar putea sa fie Dar acum pot sa va spun eu demeter fratele lui demeter si cei 2 descalificati ca am strigat eu pe aici si accest andreyp nu sunt acceleasi persoane????? Sau legatura este stransa Vad ca vati legat de denisa ca a luat 10 voturi dar andrey ca a luat 50 dintr-un sut si detin un preenscrem cu ora si scorul si refresul cu ora si voturile dupa refresh de unde rezulta cele 50 de voturi O sa le pun la dispozitie OPC-ului Dupa ce se termina accesta ancheta nu stiu daca o sa va mai trebuiasca sa va bateti joc de cineva

D

dforumro

1 martie 2009

Si denisa2010 ne puteti explica aici cum ati dat 10 voturi pe minut?

D

dforumro

1 martie 2009

Deci ca sa inteleaga toata lumea! Am dezactivat siteul si concursul pentru ca toti cei din top 4 au fraudat sistemul! Din acei 4 useri 2 useri erau al unei persoane: [email sters] si [email sters]. Si nu cred ca persoana aceea e o vedeta in cartier ca sa dea voturile asa de aiurea! Oricum deja vad ca ati reclamat la opc.

J

Joker

1 martie 2009

chiar asa sa anunte castigaturul daca exista acel laptop

M

miss

1 martie 2009

sa anunte cine este castigatorul concursului macar:)))

F

fernando82ro

1 martie 2009

EU aici am facut o reclmatie cine mai doreste poate sa faca si el http://www.anpcnet.ro/ro/?page_id=178

M

miss

1 martie 2009

il vrei?

F

fernando82ro

1 martie 2009

Au avut cei de pe lipa :)))

F

fernando82ro

1 martie 2009

Nu gasesc linkul unde pot sa fac o reclamtie la opc stie careva?

M

miss

1 martie 2009

pacat ca cei de pe konkurs nu au un chat ...:P

D

denisa2010

1 martie 2009

sa scriem la toate concursurile cu votare ce s-o intamplat pe lipa.ro sa atentionam pe alti concurenti ca exista concursuri contrafacute care fac de ras toate concursurile.Merita sa fie criticati de toata lumea

F

fernando82ro

1 martie 2009

Pai nu fac sex de la prima intalnire E bine?

F

fernando82ro

1 martie 2009

Mai punem mana de la mana sa luam un laptop sa aiba si astea de dat ca mi se face mila de iei o trebuit sa isi inchida saitul VA dati seama

Concursuri similare