Acest concurs a fost publicat pe data de 20 Februarie 2014
Concurs Eva.ro; Inedit Februarie 2014 - Martie 2014
Castiga una dintre cele 8 invitatii la "Sesiunea privata de gatit Inedit"
-
Concursul s-a terminat pe 10 Martie, 2014
-
Sursa: Eva.ro
-
Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?
8 x invitatie la "Sesiunea privata de gatit Inedit" sustinuta de Marius Tudosiei la Bacania Veche Charity Shop, 1 x set de cutite + tocator din bambus Peterhof, 1 x vas de gatit cu interior ceramica Peterhof, 1 x set doua oale de gatit cu aburi Peterhof
Ce trebuie sa faci?
- Intra in contul tau pe eva.ro. Daca nu ai cont, click aici pentru a te inregistra.
- Completeaza formularul de concurs de pe eva.ro cu datele tale si propune o reteta plecând de la oricare dintre produsele Inedit.
Salveaza la favorite
Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat.
Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
SALATA DE SPANAC, GNOCCHI SI TOFU
Ingrediente pentru 2 portii:
- 100g baby spinach
- o mana buna de rosii cherry
- 160g gnocchi proaspeti
- o cutie 300g Tofu afumat Inedit
- 2 linguri ulei de masline
- 2 linguri otet
- 4 linguri ulei
- 2 linguri apa
- o lingurita mustar Dijon
- sare dupa gust
- o lingurita miere
- o lingurita ierburi aromatice asortate (cimbru, busuioc, oregano, maghiran)
Mod de preparare:
Mai intai pregatim tofu, pe care il scotem din cutie, scurgem saramura in care a stat si il apasam usor cu un prosop de hartie pentru a scoate excesul de apa.
Il taiem apoi cubulete.
Intr-o tigaie anti-aderenta incingem cele 2 linguri de ulei de masline si prajim cubuletele de tofu. Trebuie sa fie frumos rumenite pe toate partile.
Intre timp fierbem gnocchi in apa cu sare, urmand instructiunile de pe ambalaj, in principiu e foarte simplu: cand apa fierbe (nu uitam sa punem un strop de sare) punem gnocchi si ii lasam sa fiarba pana se ridica la suprafata. Atunci sunt gata si ii putem scurge intr-o sita si trece pe sub jet de apa rece. Asta pentru ca ii folosim la salata. Altfel, nu trebuie trecuti pe sub jet de apa, dimpotriva, sosul se lipeste mai bine de ei daca NU sunt limpeziti.
Apoi facem vinegreta, pentru care amestecam bine de tot otetul, uleiul, apa, mustarul, sarea, mierea si ierburile. Puteti pune mai putin otet, mai multa miere, in functie de gusturi. Si puteti sa le puneti toate intr-un borcan pe care sa il agitati bine de tot si gata vinegreta.
Apoi asamblam salate si...POFTA BUNA!