Concurs Noiembrie 2011 - Decembrie 2011
Castiga o sticla de vin spumos de la Casa Panciu
-
Concursul s-a terminat pe 16 Decembrie, 2011
-
Sursa: Blog.vinpremium.ro
-
Tip concurs: jurizare
1 x sticla de vin spumos de la Casa Panciu
Lasa un comentariu la pagina de concurs de pe blog.vinpremium.ro in care sa spui ce informatii cunosti despre Casa Panciu (Crama Natura) si vinurile produse aici.
casa panciu este crama in care lucreaza cei mai priceputi oameni din Romania din domeniu din care rezulta un vin de calitate superioara si natural 100 %.
SAGIO Feteasca Alba
Vin alb cristalin , cu parfum de vie in floare , aroma caracteristica strugurelui copt similar caiselor si piersicilor. Gastronomie : Poate incheia rotund un meniu cu pretentii , alaturi de platoul de branza dar tine o buna companie si pestelui afumat , in special batogului din spinare de morun sau nisetru.
Crama Casa Panciu detine un conac ce permite pasionatilor de vin sa innopteze in urma unui tur
efectuat in Crama . Capacitatea de cazare este de 16 persoane cu un confort ridicat la 3 stele.
De asemenea , turistii , dupa vizitarea cramei , pot face plimbari in vita de vie sau livada si nu in
ultimul rand,degusta produsele noastre.
Babeasca Neagra Demisec – Babeasca neagra este vinul cel mai reprezentativ pentru podgoria Nicoresti, el
apartinand acestor meleaguri din timpuri imemorabile.
Este un vin sec, care are o culoare rosie stralucitoare de
coacaze si o aroma de strugure bine copt, exprimata intens la vinul tanar.
Gustul placut, cu o vivacitate placuta, face ca vinul de Babeasca neagra sa poata fi în aceeasi masura un companion al meselor zilnice si al ocaziiilor
speciale.
Temperatura de servire 18 C
feteasca alba-Vin alb cristalin , cu parfum de vie in floare , aroma caracteristica strugurelui copt similar caiselor si piersicilor.
Gastronomie : Poate incheia rotund un meniu cu pretentii , alaturi de platoul de branza dar tine o buna companie si pestelui afumat , in special batogului din spinare de morun sau nisetru.
Temperatura de servire : 8-10 C
Un vin usor , proaspat , cu buchet caracteristic strabatut de arome florare si bantuit de inflexiunile citricelor.Are gust armonios , care face fata contextului unei aciditati sporite.Finalul este unul interpretabil , asociabil andivelor sau migdalelor amare.
Gastronomie : pieptul de pui la gratar , asezonat cu smantana , lamiae si cimbru , eventual uns cu putina maioneza dietetica sau mai bine , cu ulei de masline avand ca garnitura cartofi la cuptor cu rozmarin.
Temperatura optima de servire : 8-10 C
Casa Panciu Muscat Ottonel
Vin aromat , cu o dulceata remarcabila , cu buchet intens si complex , in care nuantele florare se intrepatrund incitant in cea de baza , specifica soiului.
Gastronomie : Pieptul de pui cu sos de Muscat sau rata cu portocale sunt delicatese care se alatura convergentelor natural ale licorii cu vanatul mic cu carne alba sau cu deserturile cu ciocolata neagra sau trufelor bruxelleze.O sarlota cu fructe confiate poate reprezenta optiunea ideala.
Temperatura de servire : 10-12 C
vinul casa panciu e un vin care merita toti banii
"Lasa un comentariu la pagina de concurs de pe blog.vinpremium.ro", nu aici! Ar trebui citit regulamentul inainte de participare, nu?